Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Troje ozlijeđenih

Teška nesreća: Pijan projurio kroz crveno pa udario u rubnjak i auto 20-godišnjaka

Šibenik: Policijska akcija suzbijanja prekršaja vozača prema pješacima
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
14.06.2020.
u 14:24

Nesreću u Zagrebačkoj ulici u Kutini izazvao je vozač iz Ivanske, koji je pod utjecajem alkohola od 1,95 promila upravljao osobnim vozilom bjelovarske registracije.

Tri su osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći koju je u subotu oko 15.50 sati u Kutini izazvao pijani 40-godišnjak, izvijestila je Policijska uprava sisačko-moslavačka.

Nesreću u Zagrebačkoj ulici izazvao je vozač iz Ivanske, koji je pod utjecajem alkohola od 1,95 promila upravljao osobnim vozilom bjelovarske registracije.

On je prošavši kroz crveno svjetlo na semaforu uslijed neprilagođene brzine kotačima udario u betonski rubnjak, naglo skrenuo u desno i udario u osobno vozilo kutinske registracije, kojim je upravljao 20-godišnjak s područja Kutine. Od siline udarca vozilo kutinskih registracija je odbačeno izvan kolnika, gdje je udarilo u prometni znak i potom se zaustavilo na zelenoj površini.

Ozlijeđeni iz drugog vozila su prevezeni u sisačku Opću bolnicu, gdje su 20-godišnjem vozaču konstatirane teške, a 23-godišnjem i 35-godišnjem putniku lakše ozljede. 

Protiv 40-godišnjeg vozača Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku bit će podnijeta kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Komentara 1

AL
Alural
15:41 14.06.2020.

Oduzimanje vozacke dozvole za uvjek, zatvorska kazna za pokusaj ubojistva. I naravno placanje svih steta koje je prouzrokovao ... . Posto je u zatvoru treba mu oduzet imovinu za podmirenje stete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije