Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija kod Vojnića

Teška nesreća: Mlada učiteljica zabila se autom u stup i poginula

Nesreća kod Vojnića
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/5
30.05.2019.
u 14:38

Skliski kolnici, kiša koja je padala, žurba, trenutak nepažnje, drugo vozilo, sve su to elementi koje će policija uzeti u obzir kod očevida koji obavlja

Istraga će pokazati zašto je 29-godišnja vozačica izgubila kontrolu nad vozilom i udarila u betonski rasvjetni stup na cesti koja od Vojnića vodi prema Maljevcu, pograničnom mjestu u Karlovačkoj županiji, na granici s BiH.

Skliski kolnici, kiša koja je padala, žurba, trenutak nepažnje, drugo vozilo, sve su to elementi koje će policija uzeti u obzir kod očevida koji obavlja.

Navodno je riječ o učiteljici koja je oko osam sati ujutro išla na posao, u područnu školu u Maljevcu gdje je radila na zamjeni. Svojim je vozilom, a riječ je o Citroenu Saxo, kako je javila policija, vozačica je sletjela s ceste, udarila u betonski stup i na mjestu nesreće preminula. Mlada je učiteljica bila i jedina putnica u automobilu.

Ključne riječi

Komentara 36

Avatar antimaterija
antimaterija
13:50 30.05.2019.

Neka počiva u miru Božjem! Duboka sućut obitelji!

MO
modovisisajteMaraschino
12:27 30.05.2019.

brzina, prokleta brzina... ljudi pamet u glavu... ako je ograničenje 50 ne znači da morate voziti točno 50 ili više ako je kiša i klisko. vozite 40-45 maksimalno.

Avatar blackula9
blackula9
14:56 30.05.2019.

možda da se postavi nekakva amortizacija oko stupa, ali opet, s obzirom na njihov broj to je neizvedivo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije