Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na pružnom prijelazu

Nesreća kod Zaprešića: Vlak naletio na auto, jedna osoba poginula

Na pružnom prijelazu u Brdovcu vlak naletio na osobni automobil
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/10
27.04.2020.
u 07:26

U automobilu su se nalazile tri osobe, a najmanje jedna je poginula, javila je policija

Sinoć u 20.21 sati na pružnom prijelazu u Brdovcu u ulici Dragutina Butorca kod Zaprešića dogodila se teška prometna nesreća.

Teretni vlak je naletio na osobni automobil. U automobilu su se nalazile tri osobe, a jedna je poginula, javila je policija.

Zbog prometne nesreće bila je zatvorena županijska cesta ŽC3035 u Brdovcu, javio je HAK.

 

Na mjestu nesreće poginula je 27-godišnja djevojka koja je bila putnica na stražnjem sjedalu Mercedesa A klase sisačke registracije, piše Jutarnji list. Mercedes je vozila 25-godišnja djevojka, a na suvozačkom mjestu je bila njena sestra blizanka. Obje su prevezene u zagrebačku bolnicu Sveti Duh gdje je utvrđeno da imaju lakše ozljede.

Nesreća se dogodila na mjestu gdje nije postavljena rampa nego Andrijin križ i signalizacija. Vozačica je tvrdila da je krenula preko pruge jer nije bila upaljena zvučna i svjetlosna signalizacija dok su strojovođa i njegove kolege izjavili da je signalizacija bila upaljena.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije