Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neprilagođena brzina

Teška nesreća kod Vrsara: Preminuo prikliješten pod vozilom

\'02.05.2010., Visnjevac Podvorski, Samobor - Prometna nesreca u kojoj je osobni automobil sletio s ceste, pri cemu je vozac poginuo.  Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL\'
Arhivska fotografija
27.06.2011.
u 14:49

Nesreća se dogodila kada je 28-godišnji vozač po ulasku u oštar i nepregledan lijevi zavoj zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom.

U ponedjeljak oko 4.40 sati na županijskoj cesti 5002 nakon raskrižja s cestom za zračnu luku Vrsar dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 28-godišnjak iz Vrsara.

Nesreća se dogodila kada je 28-godišnji vozač Dacie Sandero pulskih registarskih oznaka, koji se kretao županijskom cestom iz smjera Vrsara u smjeru mjesta Flengi, po ulasku u oštar i nepregledan lijevi zavoj zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom.

28-godišnjak je prednjim kotačima udario u rubnik kolnika zbog čega se automobil prevrnuo na desni bok te se zaustavio izvan kolnika. Vozač je ispao iz Dacie kroz prednji desni prozor te je ostao prikliješten ispod vozila, a od ozljeda je preminuo na mjestu nesreće.

Komentara 1

TA
tatamlata
15:55 27.06.2011.

Pa se ti ne veži ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije