Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udario ga drugi brod

Teška nesreća broda Atlantske plovidbe: Oštećen nakon sudara u teksaškoj luci

Brod AP Ravelin
Atlantska plovidba
23.08.2022.
u 12:21

Brod AP Ravelin pri izlasku iz luke pretrpio udar drugog broda uz značajnu materijalnu štetu. Srećom bez ozlijeđenih.

Brod Atlanske plovidbe Revelin nalazi se na sidrištu kod Port Arthura u Teksasu zbog sudara koji je pretrpio pri pokušaju izlaska iz luke. O detaljima nesreće izvijestila je sama Atlanska plovidba, javlja Dubrovački Dnevnik

Revelin je pri izlasku iz luke Port Arthur pretrpio udar drugog broda. Na brodu je nastala značajna materijalna šteta, srećom nije bilo ozlijeđenih, niti posljedica za okoliš. U tijeku je istraga i utvrđivanje štete, te svih okolnosti koje su dovele do sudara. 

Brod će zahtijevati sveobuhvatan pregled i značajne popravke, a to će prouzročiti dodatne materijalne gubitke, jer će za to vrijeme morati biti u luci.

Video: Dramatičan trenutak potonuća jahte

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
12:45 23.08.2022.

Ajde dobro, ako moze ostati u luci a ne treba ici u dry dock i nije tako katastrofalno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije