Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGLASIO SE HAKOM

Telekomi povisili cijene, a korisnicima prešutili da imaju pravo na raskid ugovora: Evo što učiniti

04.06.2022.
u 18:18

Mobilni operatori najavili su poskupljenje nekih svojih usluga, ali korisnicima nisu kazali da mogu raskinuti ugovor bez plaćanja penala. Sada se javio i HAKOM te objasnio cijelu proceduru oko raskida ugovora kojeg korisnici zahvaćeni povećanjem cijena imaju pravo zatražiti.

Komentara 50

DU
Deleted user
18:42 04.06.2022.

Dobio sam poruku: Poskupljujemo i dobit ćete još GB. ( A zapravo imam i sad previše i ne treba mi još.) Lukavi su oni. Mislim kako bi se trebali držati ugovora.

Avatar Storm95.
Storm95.
19:10 04.06.2022.

Ja sam na "bonovima" i nije me briga. Gdje god dođeš wi-fi je besplatan, a za plažu su mi i ona 2GB previše. Plus 1000 besplatnih SMS-ova, koje nikad ne iskoristim jer je tu "vacap". Zapravo plaćamo ništa 🤔 Doma si na svojoj mreži, vanka je svugdi, "vacap" je besplatan i poruke i pozivi 🤨

Avatar Marko
Marko
19:17 04.06.2022.

Meni je Telemach javio da će poskupiti i da neću dobiti ništa za uzvrat.Namah raskidam ugovor...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?