Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen 17-godišnjak

Teksaški tinejdžer planirao masovnu pucnjavu u supermarketu

Matin Azizi-Yarand
Foto: Reuters/PIXSELL
02.05.2018.
u 19:52

Matin Azizi-Yarand planirao je izvesti napad sredinom svibnja i pokušao je vrbovati još ljudi

Sedamnaestogodišnjak iz grada Plana u Teksasu uhićen je jer je planirao masovnu pucnjavu u supermarketu po uzoru na napade Islamske države, objavila je u srijedu policija.

FBI i lokalna policija kažu da je srednjoškolac Matin Azizi-Yarand planirao izvesti napad sredinom svibnja i da je pokušao vrbovati još ljudi.

Dodaju da je napisao "Poruku Americi" u kojoj opravdava svoj napad.

Mladić je u pritvoru uz jamčevinu od tri milijuna dolara.

Matin Azizi-Yarand
1/13
Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Piskiper@1
Piskiper@1
23:27 02.05.2018.

na vjesala odmah

CE
centirion
07:30 03.05.2018.

Takvi plaču I žele doći u Ameriku raditi, a kad jednom dođu , tada rade ovakva sranja! Treba i njega i njegove roditelje strpati u Guatanamo I baciti ključ! Fuj!

OB
ObrenM
07:46 03.05.2018.

Za takove bi trebalo vratiti srednjovjjekovne metode.Kod nas bi takav dobio godinu-dvi doma,a onda ponovo u nove pobjede.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije