Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Božićno veselje

Tedeschi opet napravio party u Pepermintu, Milanović došao sa suprugom

Božićni party u Pepermintu, glazbu puštao Emil Tedeschi
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/20
24.12.2013.
u 15:36

Predblagdanska zabava u Pepermintu s Tedeschijem za pultom DJ-a i premijerom Zoranom Milanovićem kao glavnim gostom nije novost već je, čini se, postala svojevrsnom tradicijom.

U klubu Pepermint danas je održan dnevni božićni party na kojem je glavni DJ bio Emil Tedeschi, aka SMS Deutsch. Zabavi se priključio i premijer Zoran Milanović u društvu supruge. Među okupljenima bili su i Ante Kotromanović, Željka Udovičić Pleština, Saša Broz, Jelena Perčin, Duško Ljuština i predsjednik Uprave Ine Zoltan Aldott.

Predblagdanska zabava u Pepermintu s Tedeschijem za pultom DJ-a i premijerom Zoranom Milanovićem kao glavnim gostom nije novost već je, čini se, postala svojevrsnom tradicijom s obzirom na to da je Tedeschi goste na istom mjestu zabavljao i prošle godine.

Djelić atmosfere s božićnog partyja pogledajte u priloženoj fotogaleriji!

>> Sudbinu Hrvatske u rukama drže dečki iz Peperminta

Komentara 56

Avatar jure23
jure23
17:46 24.12.2013.

O tom čovjeku i njegovu bogatstvu najbolje bi trebalo reći Državno odvjetništvo. I on je navodno postao enormno bogat kad su drugi ginuli. Ali, mi nemamo, kako rekoh, popis ratnih profitera, pa sve ostaje na onome rekla-kazala. Jedino što znam je to da oni koji su čitav rat proveli s puškom u ruci nikako ne mogu shvatiti kako je moguće da od 1990.-1996. oni nisu stigli naučiti ni pet engleskih riječi, a razni Tedeschi, Todorići i njima slični prigrabiti vreće i vreće eura. Pa, svo vrijeme živjeli smo u istoj državi. Ili nismo?

Avatar Apsalar
Apsalar
16:07 24.12.2013.

Dah onog što oni ostavljaju po Hrvatskoj ne može osvježiti nikakav Pepermint. Trulež Jugonostalgičara zalegao je iznad naše Hrvatske. ...

Avatar comandante
comandante
16:29 24.12.2013.

Dali je pozvan i gradonačenik Sinja da mu Tedesci vrati lovu sa kojom mu je stari počeo uzlet a koja je bila namjenjena obnovi Sinja od potresa a koju je mladji Tedesci obecao vratiti???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije