Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Švicarska

Tečaj stanovanja za izbjeglice

izbjeglice
Foto: screenshot/Deutche Welle
13.04.2016.
u 12:10

Švicarci očito vjeruju da se sve može naučiti - na tečajevima

I Švicarska bi ubuduće trebala primiti više izbjeglica iz Sirije. Njih, međutim, tamo ne čeka samo teška zadaća svladavanja jezičnih prepreka i borba za egzistenciju, već i prilagođavanje na novu kulturu i novi način života.

Švicarci očito vjeruju da se sve može naučiti - na tečajevima

>>Vlada hoće sve, pa i konje

>>Život nakon terorističkog napada

Komentara 4

Avatar Ohjooj
Ohjooj
12:53 13.04.2016.

Izgled ovih faca baš obećava da mogu svladati sve gradivo koje im se predoči na tečaju...

ZI
zimerman
18:19 13.04.2016.

Prije ovi tecajeva oni su vec bili u lokalnim dzamijama gdje su ih tamosnji imami uz pomoc Muslimanskog Bratstva dobro naucili kako da koriste slovo zakona I muze drzava.Cim dobiju stalne vize pocet ce da tuze drzavu I kompanije zaije za koje rade pod izgovorom da su im ugrozena religiozna prava ,a kad ih dodje jos malo vise pocet ce da formiraju svoje cetvrti , isto kao u Francuskoj takozvanie No Go zone ,ili kao u Istocnom Londonu gdje vlada samo Serijatski zakon I gdje nema mijesta za ne muslimane.

AA
aabbcc
13:42 13.04.2016.

Tesko jer navike su navike i opet ce bacati opuske po cesti , plazama, pusiti na stanicama, kaficima, trubiti autima !!... i sve u skladu sa navikama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije