Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jadranka Kosor

'Te igre mi izgledaju kao da se koalicije pripremaju za nove izbore, ali Petrov to do kraja ne razumije'

Jadranka Kosor
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
21.12.2015.
u 10:45

O mogućnosti da Petrov postane premijer i demonstrira to preuzimanje odgovornosti na koje se Most poziva sve vrijeme, Kosor kaže da je Most to davno trebao reći

Bivša premijerka Jadranka Kosor gostovala je u emisiji Novi dan na N1 u kojoj je komentirala pregovore oko nove vlade odnosno vikend iza nas.

Upitana postoji li prostor da se HDZ vrati u tripartitne pregovore svojim novim odgovorom Mostu, Kosor je kazala da je ''ovo i do sada bila apsurdna situacija, a sad dobiva puni sjaj u negativnom smislu''.

–  Sve je moguće. U normalnim okolnostima ishod se mogao pretpostaviti, ali ovako ne – dodala je Kosor.

Bivša premijerka iz pregovora zaključuje da dogovora neće biti.

– Te igre izgledaju mi kao da se koalicije pripremaju za nove izbore, ali Božo Petrov to do kraja ne razumije – navodi Kosor.

O mogućnosti da Petrov postane premijer i demonstrira to preuzimanje odgovornosti na koje se Most poziva cijelo vrijeme, Kosor kaže da je Most to davno trebao reći. 

– Kalkuliranje s imenom nije u redu, oni drže ključeve nove vlade i trebali su reći da je Petrov kandidat za mandatara, što nije čak ni premijer. Ovo je djetinjasto – mi znamo tko će biti, ali nećemo vam reći – rekla je Kosor i dodala da je ''Petrov svježe lice, ali ako bi bio predsjednik Vlade, teško bi to nosio zbog unutrašnjih i vanjskih neprijatelja, kako u dualnoj, tako i u tripartitnoj vladi".

>> Kosor o Karamarku: E, da, tako se i on meni kleo na vjernost prije upisivanja 

>> 'Itekako će se razmatrati onaj potpis Bože Petrova'

Komentara 30

DU
Deleted user
10:49 21.12.2015.

Dajte nas ostaite na miru sa tom ofucanom bakicom...

BU
Bulaba
11:07 21.12.2015.

Kako se osjećaju maloljetna braća Drobac koje je Jadranka izbacila iz vlastitog stana kad moraju čitati ovo moraliziranje jedne notorne uzurpatorice tuđeg stana?

DU
Deleted user
11:11 21.12.2015.

Drugarice Jaca, da bi bila sigurna što se to, dešava, moraš ići na konzultacije sa svojim mentorima, Mesićem i Josipovićem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije