Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razbjesnio javnost

Talijanski političar: Oslobođene humanitarke spavale su s teroristima

sirija,Greta Ramelli,Vanessa Marzullo
Foto: Reuters/PIXSELL
20.01.2015.
u 10:51

Optužbe na račun 21-godišnjakinja Vanesse Marzullo i Grete Ramelli izazvale su pravu buru u Italiji

Potpredsjednik talijanskog senata Maurizio Gasparri (58) izazvao je bijes javnosti nakon što je na Twitteru napisao da su talijanske humanitarke otete u Siriji prakticirale ''sporazumni seks'' s teroristima.

Optužbe na račun 21-godišnjakinja Vanesse Marzullo i Grete Ramelli, koje su u zarobljeništvu provele šest mjeseci, a oslobođene su prošlog petka nakon što je talijanska vlada ekstremistima navodno platila 12 milijuna eura otkupnine, izazvale su pravu buru u Italiji, piše Independent.

- Vanessa i Greta pristale su na spolni odnos s gerilcima? I mi smo plaćali! - napisao je Gasparri na svom Twitter-profilu. Bivši ministar komunikacija u Berlusconijevoj vladi kasnije se pravdao da je postavio pitanje, a ne dao tvrdnju i to o nečemu što je načuo da su djevojke priznale talijanskim vlastima.

Za sada ne želi komentirati tko mu je pružio navedenu informaciju.

>>Za dvije otete djevojke u Siriji Italija platila 12 milijuna eura?

>>Objavili snimku talijanskih humanitarki koje preklinju za život

Komentara 6

TE
teddybear
18:37 20.01.2015.

Alah svojim hrabrim ratnicima dozvoljava silovanje zarobljenih žena.

NE
neboiznadzagreba
12:38 20.01.2015.

Plaćali su Talijani i Berlusconijeve prpošne zabave , pa se iz Senata šutjelo .

HO
homofob
14:26 20.01.2015.

Pa dobro, sta prave probleme oko nesto Eura!? Neka od 12 miliona oduzmu par stotina eura za "usluge" i narod ce vjerojatno biti zadovoljan da teroriste nisu preplatili!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije