Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaustavili ga

Talijan s tri promila pokušao izaći iz RH pa završio na triježnjenju

alkohol
Dragutin Šantoši
04.05.2011.
u 15:04

Vozač je "zaradio" i 5000 kuna kazne i zabranu vožnje u RH na godinu dana.

Pijani vozač u utorak je stigao na granični prijelaz Kaštel vozilom Ford Escort talijanskih registarskih oznaka te zbog alkohola nije propušten iz Hrvatske. Pedesetsedmogodišnji državljanin Italije alkotestiran je pri čemu mu je izmjerena koncentracija alkohola od 3,05 promila te mu je zapriječen izlaz iz Republike Hrvatske. Talijan je isključen iz prometa i smješten u posebne prostorije Policijske postaje Buje do prestanka djelovanja opojnih sredstava.

Presudom Prekršajnog suda u Umagu danas mu je izrečena novčana kazna u iznosu od pet tisuća kuna i zaštitna mjera jednogodišnje zabrane korištenja vozačke dozvole na teritoriju Republike Hrvatske.

Komentara 6

Avatar freen
freen
16:02 04.05.2011.

novčane kazne za prekršitelje su premale,treba ih 100% povečati,i to odmah

MM
Mladen Miletić
17:43 04.05.2011.

Talijan s tri promila pokušao izaći iz RH pa završio na triježnjenju, novčane kazne za prekršitelje su premale,treba ih 100% povečati,i to odmah za talijane

AK
akil
21:03 04.05.2011.

Tako mala kazna?Pa zar nema mjerila da oni zarađuju više i moraju i više platiti,pa nek pije.Kako da je nekoga pogazio?Dali bi ta kazna pokrila štetu???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije