Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije platio

Talijan pobjegao iz hotela u Vodicama, svi su ostali u nevjerici kad su vidjeli što je ostavio

Prazne ulice u Vodicama
Dusko Jaramaz/PIXSELL
23.08.2022.
u 23:34

Uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predan je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

U Policijskoj postaji Vodice dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjim talijanskim državljaninom osumnjičenim za prijevaru i neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, izvijestili su u utorak iz Policijske uprave šibensko-kninske, javlja Fenix-Magazin.de        

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 34-godišnjak od 6. do 8. kolovoza u Vodicama koristio usluge hotela sa sjedištem u Vodicama iz kojeg se udaljio, a nije platio račun za pružene usluge u iznosu od 2407 kuna.  

Također, naknadno su u sobi u kojoj je boravio pronađene 172 tablete droge ecstasy.  Uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predan je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

>> VIDEO: U Crnoj Gori održano natjecanje u ležanju, pobjednik izdržao čak 60 sati: 'Nisam se ni zagrijao'

Ključne riječi

Komentara 3

TO
tomzag
14:34 24.08.2022.

Ostavio vam je u naturi više od ceha

MP
mku.privat
21:11 24.08.2022.

Pa onda im je i za kusur ostavio, sto se bune oni u hotelu!

LA
lajh1985
03:38 24.08.2022.

Mogao je to platit sa bonkasima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije