Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODBJEGLI PACIJENT

Talijan pobjegao iz karantene u Hrvatskoj, uhvaćen u Crnoj Gori

Pojačan nadzor putnika zbog epidemije koronavirusa
Foto: Robert Anic/Pixsell
1/3
11.03.2020.
u 22:12

Svim putnicima koji su se nalazili na liniji kojom je putovao Talijan, radi predostrožnosti određena je samoizolacija

Autobus prijevoznika Lasta na liniji za Beograd iz Crne Gore zaustavljen je na granici s Crnom Gorom i Srbijom, na prijelazu Špiljani, a u njemu je otkriven državljanin Italije, koji je prethodno pobjegao iz karantene u Hrvatskoj, piše srpski Tanjug.

Zbog tamošnjih mjera koje su uvedene u svrhu suzbijanja širenja koronavirusa, muškarcu je zabranjen ulazak u Srbiju. Srpski mediji ne otkrivaju gdje se nakon toga uputio Talijan, ali poznato je da je svim ostalim putnicima radi predostrožnosti određena samoizolacija.

Autobus je prebačen u Beograd gdje će biti preventivno dezinficiran, dodaje Blic

 

VIDEO Radimir Čačić u studiju Večernjeg lista: Tražimo ovlasti za kontrolu ljudi u samoizolaciji

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Edgedancer
Edgedancer
22:33 11.03.2020.

Kako mi nismo čuli za Talijana koji je pobjegao iz karantene u Hrvatskoj? Od kud? ...a i ne znam baš je li tom Tanjugu za vjerovat?! TANJUG - Telegrafska agencija nove Jugoslavije. Ne znaš koje je više nepostojeće u tojoj kratici. Istina je tamo svakako najmanje postojeća.

DE
deda1234
22:18 11.03.2020.

Na je.... Ni kriv ni dužan..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije