Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMO U HRVATSKOJ

Taksist sa 1,36 promila sjeo za volan, a taksirao dok ima zabranu upravljanja vozilom!?

Vožnja u pijanom stanju
Slavko Midzor/PIXSELL
21.07.2022.
u 11:35

Kada je alkotestiran ustanovljeno  je da u krvi ima 1.36 promila,  što znači da je alkoholiziran sjeo za volan iako automobilom, kako kažu u policiji, upravlja u profesionalne svrhe.

Hrvatska je uistinu zemlja u kojoj zakoni postoje samo i jedino da bi se kršili, ali je i zemlja u kojoj je sve moguće, pa i to da  naručite taksi i zatim sjednete u automobil osobi koja taksira iako ima zabranu upravljanja vozilom i k tome je pijana!?

Upravo o takvom događaju izvijestila je PU istarska, priopćivši kako su 20. srpnja u 20.10 u blizini zračne luke u okolici Pule zaustavili 35-godišnjaka  koji je upravljao Hyundaijem daruvarskih oznaka i to kao taksist.   Kada je alkotestiran ustanovljeno  je da u krvi ima 1.36 promila,  što znači da je alkoholiziran sjeo za volan iako automobilom, kako kažu u policiji, upravlja u profesionalne svrhe.

Daljnjom provjerom, policajci su  utvrdili kako vozač upravlja automobilom dok ima izrečenu zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije. Neodgovorni taksist priveden je u postaju do otriježnjena, a sigurno mu slijede i nove prijave te vjerojatno i kazne.  Nije priopćeno koliko je putnika vozio pijan te koliko je dugo taksirao iako ima zabranu.

Ključne riječi

Komentara 1

LL
lijepa_li si
12:10 21.07.2022.

i hrvatska je jedina zemlja, gdje pijani taksist vozi s dozvolom oduzetom zbog alholiziranosti? smatram da je to obična laž!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije