Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduševio poštenjem

Taksist pronašao 300 tisuća dolara pa ih vratio vlasniku

taksist
Foto: Screenshot
26.12.2013.
u 08:46

Nije blagdansko čudo, već realnost. Taksist iz Las Vegasa zaista je zadivio svojim djelom..

Nije blagdansko čudo, već realnost. Taksist iz Las Vegasa zaista je zadivio svojim djelom. Nakon što je našao 300 tisuća dolara u svom vozilu, pobrinuo se da novac dospije u ruke svog pravog vlasnika, piše Las Vegas Sun. Gerardo Gamboa otkrio je novac u vrećici u taksiju, a on je ostao njegovom klijentu nakon uspješne noći u kockarnici. Ni Gambo nije ostao praznih ruku, već ga je njegova tvrtka nagradila sa tisuću dolara bonusa i večerom za dvoje.

Također, proglašen je zaposlenikom godine. Ne zna se hoće li i vlasnik 300 tisuća dolara također nagraditi Gamboino poštenje. Taksist je pokupio sretnika iz casina u ponedjeljak ujutro te ga odvezao do njegovog hotela. Nakon toga, drugi klijent otkrio je novac na stražnjem sjedalu te dao vrećicu taksistu, misleći da je unutra hrana, a ne novac. Gerardo je otkrio da je unutra poveća količina novca te se vratio u casino ispred kojeg je pokupio svog prijašnjeg klijenta.

Tamo su uspjeli kontaktirati dobitnika, a nakon što je policija utvrdila njegov identitet, vratili su mu novac. Dobitnik se rukovao s Gamboom te mu zahvalio i rekao da će ga nagraditi kasnije.- Ako mi ne da ništa, to je u redu. Ne tražim ništa zauzvrt. Samo sam želio napraviti ono što je ispravno te cijenim ono što je tvrtka napravila za mene, zaključio je Gambo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije