Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON KRVOPROLIĆA

Tajlandski premijer Abhisit Vejjajiva zaziva pomirbu

bangkok
21.05.2010.
u 21:56

Samo će obnova izgorenih 35 zgrada koštati oko 1.2 milijarde dolara, dok se o dugoročnim štetama - prije svega neizbježnim gubicima u turizmu još ne može niti nagađati.


 Tajlandski premijer Abhisit Vejjajiva pozvao je "crvenokošuljaše" na nacionalnu pomirbu, nakon što je njihovo uporište u centru Bangkoka uništila vojska.

- Možemo popraviti oštećenu infrastrukturu i zgrade, ali važno je izliječiti emocionalne rane i obnoviti jedinstvo naroda Tajlanda - kazao je Vejjajiva.

Analitičari se slažu da će se "Crvene košulje" oporaviti od ovog udara i nastaviti s otporom, možda u nekoj drugoj formi.

Prema prvim procjenama i materijalne štete su prilično velike. Samo će obnova izgorenih 35 zgrada koštati oko 1.2 milijarde dolara, dok se o  dugoročnim štetama  - prije svega neizbježnim gubicima u turizmu još ne može niti nagađati. Jedna petina svih zaposlenika na Tajlandu zaposlena je u turizmu.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
22:07 21.05.2010.

odgora ili od dola????????

OB
-obrisani-
09:59 22.05.2010.

je to su vam oni koji su smjenini miljardera taskija i postavili crvenog kmera, sad su se opet pobunile crvene kosulje a crveni kmeri vjezbali gadjanje na njima, taskin to nije dozvolio napravit nad crvenim kmerima, to je demokracija na njihov nacin, hehehehehe ima takvih puno po aziji i africi odnosno svi su takovi, heheheheheh

OB
-obrisani-
22:17 21.05.2010.

Grcka, Tajland..........tko je slijedeci???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije