Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Margrit Coates

Svjetski slavna iscjeliteljica posjetila Dumovec: Ključ oporavka je u intuiciji i empatiji

Margrit Coates u Dumovcu
Foto: Dumovec
1/3
21.02.2020.
u 19:19

Britanka koja je slavu stekla zahvaljujući holističkom terapeutskom pristupu u radu sa životinjama posebnu pozornost posvećuje bolesnim i ozlijeđenim životinjama jer one, kako navodi, traže posebnu energiju

Svaka je životinja individua, baš kao što su i ljudska bića, i zato životinji trebamo pristupiti poštujući njezinu osobnost. Trebamo osluškivati što nam životinje žele reći. Kako one imaju svoj način komunikacije, za njihovo razumijevanje ključna je intuicija – objasnila je Margrit Coates, svjetski slavna iscjeliteljica koja komunicira sa životinjama, koja je danas posjetila Sklonište za nezbrinute životinje Dumovec. 

Britanka koja je slavu stekla zahvaljujući holističkom terapeutskom pristupu u radu sa životinjama posebnu pozornost posvećuje bolesnim i ozlijeđenim životinjama jer one, kako navodi, traže posebnu energiju.

- Ako je životinja bolesna, namjera mi je da se osjeća bolje, da se povežemo i da joj pomognem u ozdravljenju. Iz životinja pršti nevjerojatna količina ljubavi i ja im tu ljubav vraćam. Pritom iscjeljujuća energija prolazi njihovim tijelom i usmjerava se upravo tamo kamo treba ići - kazala je Coates. autorica sedam knjiga od kojih su na hrvatski jezik prevedene 'Komuniciranje sa životinjama' te 'Glas životinja'. 

Ovo je već treći posjet poznate iscjeliteljice Zagrebu,a interes ljubitelja životinja za njezinim nekonvencionalnim metodama liječenja sve je veći.

Foto: Dumovec

- Margrit Coates u prvom redu otvara srce prema životinjama koristeći intuiciju i empatiju koje su ljudima prirođene, ali ih kroz kontakte sa životinjama možemo dodatno razviti - kazala je Vlasta Prohaska Jarac iz nakladničke kuće Planetopija koja je s Ustanovom za obrazovanje odraslih Maronova organizirala dolazak i predavanje ove doista posebne ljubiteljice životinja.

Coates je obišla je većinu životinja privremeno smještenih u Dumovcu, no posebnu je pažnju pridala Emi, četverogodišnjoj kujici koja je u Sklonište stigla prije dva mjeseca te iz nepoznatog razloga šepa. Prije toga posjetila je Spomengaj, groblje i krematorij za kućne ljubimce gdje je ostala bez teksta kad je vidjela kako se u Zagrebu ispraćaju kućni ljubimci te gaji spomen na njih.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije