Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brutalan zločin

Svjetski mediji o pokolju na Kajzerici: 'Horor u Hrvatskoj, došlo je do masakra'

02.08.2019.
u 13:58

Da je ovakav zločin neviđen u "tihom i sigurnom gradu", napisali su u New York Timesu dodavši kako je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić izjavio da je ovo izolirani incident.

Na brutalnost pokolja koji se noćas dogodilo na zagrebačkoj Kajzerici nisu ostali imuni ni strani mediji. Da je ovakav zločin neviđen u "tihom i sigurnom gradu", napisali su u New York Timesu dodavši kako je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić izjavio da je ovo izolirani incident.

Deutsche Welle napisao je da je došlo do masakra u kojem je preživjela samo sedmomjesečna beba, a cijelu situaciju prenio je i 7D News.

Što je navelo Igora Nađa da počini pokolj, zasad nije poznato, ali ono što se zna o njemu jest da je rođen 1983. godine u Vukovaru, a od 2017. godine prijavljen je na adresi u Cimermanovoj ulici, gdje se zločin i dogodio.

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
14:33 02.08.2019.

Ovo je masakr lešinara zvanih novinari nad čitateljima.

ZI
zip123
15:48 02.08.2019.

Nista posebno nisu napisali,nemojte napuhavati vijesti na tudjoj tragediji.

GR
gragakarlovac
15:01 02.08.2019.

migrant iz vukovara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije