Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUCNJAVA NA MARKOVU TRGU

Svjedokinja: Beroš je prošao u autu kad su stavljali policajca na nosila; Beroš otkrio što se dogodilo

Foto: PIXSELL/VL
12.10.2020.
u 12:32

Ministar tvrdi kako nije bilo nikakvih naznaka da netko treba medicinsku pomoć, te nije smatrao da on može pomoći.

Slučajni prolaznici koji su se našli na Markovu trgu prvi su uskočili u pomoć ranjenom 31-godišnjem policajcu koji je jutros ustrijeljen ispred Vlade. Zaposlenica trgovine koja je pomogla ozlijeđenom policajcu i koja je uspjela zaustaviti sanitetski prijevoz koji je potom zbrinuo ranjenog 31-godišnjaka izjavila je pred okupljenim novinarima kako je ljutita na ministra Vilija Beroša. 

Naime, ona tvrdi kako je on prošao u autu, a nije se zaustavio. 

– On je ministar zdravstva, a prošao je u automobilu u trenutku kad su stavljali policajca na nosila – izjavila nam je ljutito zaposlenica trgovine navodeći kako nije ni zastao. 

Upitana je li sigurna da je to bio Beroš, potvrdila je nekoliko puta. 

VIDEO: Svjedokinja o pucnjavi

Ministar Vili Beroš upitan na konferenciji Nacionalnog stožera o tome da komentira navode da je vidio ranjenog policajca, a nije reagirao odgovorio je:  – Da, bio sam gore pred kraj samog zbivanja. Prolazio sam u automobilu kada je ranjena osoba prebacivana u vozilo. Sada to znam, tada to nisam znao, nisam vidio krv niti da je bilo kakvo hitno zbivanje.

VIDEO: Na Markovu trgu upucan policajac: Napadač je počinio samoubojstvo


 

Komentara 130

KA
kajbiti
17:05 12.10.2020.

Na snimci nove tv se vidi da u trenutku dok guraju nosila u vozilo hitne pomoci, 5,6 ljudi a iza njih prolazi sluzbeno vozilo, crna limuzina. Vrata se zatvaraju i hitna krece. Sve u 3 sekunde. Kaj je Beros trebalal zaustaviti hitnu?

DU
Deleted user
15:22 12.10.2020.

Što je Beroš trebao učiniti? Oteti ranjenog policajca s nosila hitne i osobno mu pomagati! Ma dajte se uozbiljite i ne pačajte politiku u ono što s politkom veze nema!

DU
Deleted user
14:25 12.10.2020.

ako su ranjenog policajca već stavljali u vozilo hitne pomoći, da li je trebao Beroš zaustaviti hitnu da ga on pregleda??? Ili trčati za hitnom???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije