Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nastavljeno suđenje
Povratak na članak

'Šime, di je novac, di će ti duša'

Fra Nimac svjedoku: Znate li kako glasi osma Božja zapovijed?

Komentari 10

DU
Deleted user
16:03 24.02.2014.

Zna li Šime sedmu !

VL
DU
Deleted user
22:47 24.02.2014.

U fra Šime plave oči pa me ljubi preko noći, u fra Šime puno love pa će kupit sise nove. U Jasmine uvojci i noge duge, prosti Bože, ni mi bilo žao napravit ove grijehe i duge.

VL
DE
debelisef
21:09 24.02.2014.

Sime je izgleda zaboravil sve zapovijedi od seste do desete...

VL
Avatar insideout
insideout
22:24 24.02.2014.

Znate li kako glasi osma Božja zapovijed? – upitao je fra Šime Nimac, ahahaaa a supci iz vecernjeg, sto I ovo niste ubacili, ahahaaaa Nasljednik pitao fra Šimu: Gdje je novac? Gdje će ti duša?; On mu odgovorio: Gdje ćerio: Gdje će duša drugima?!

VL
IC
ice12
07:39 25.02.2014.

Bidni vra Sime! To je bilo njegovo od postanka svita, a suci samo to sad tribaju i 'pravno' dokazat. Kad se lopovi i popovi pozivaju na zapovijedi Bozje?!

VL
PI
pinokio68
13:08 24.02.2014.

Prema tvrdnji svjedoka,vrh crkve je bio upoznat . Odavno se pise i govori da se treba pod hitno ispitati svi zlocini,kriminalne radnje crkve,podrzavanje zlocina,zlocinaca i pljackasa od 1940 do dana danasnjeg.A inkviziciju i ona zla neka ispita vatikan.

VL
Avatar noemy-no
noemy-no
21:01 24.02.2014.

Joooj sta Tudjman uradi od drzave i od naroda. Kakva smo kulturna zemlja bili, kakav ponosan narod, citav svijet nas je volio. A sada, sta je ovo sve lopina do lopine, sve nemoralno, podlo i pokvareno. Kao kakvi barbari, ne mogu da gledaju u novac a da ne ukradu. Kako je to jadno, dno dna. Kako covjek nema postovanja prema sebi, to ne mogu shvatiti. Kako netko moze tako nisko pasti. Jos vidi ove, jos se navitlala, nasminkala, kao da je dosla na sfilatu, a ne ispred sudca za kriminal. Pa kaze Goli Otok. Ma kakav GO, to treba u kavez staviti, to nema nista humano u sebi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.