Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi poredak i novi igrači

Svijet u strahu od novog vojnog savezništva: Počeo je tajni rat, totalni sukob je neizbježan

23.02.2023.
u 16:59

Politički salto mortale učinio je američki predsjednik Joe Biden koji je Saudijsku Arabiju kritizirao zbog ljudskih prava, a tamošnjeg vođu princa Mohammeda bin Salmana nazivao krvnikom, da bi mu u srpnju prošle godine došao u posjet jer je trebalo obuzdati cijene nafte

Komentara 26

MI
Mislav28
17:19 23.02.2023.

Nema straha sve amer iz svemira vidi što drugi rade i čuva nas, još malo sleće na Mars dok drugi nisu ni na Mjesecu bili.

DU
Deleted user
17:18 23.02.2023.

totalni sukob neizbježan, u njega poslati sve političare i njihovu djecu. Dati im neko polje prazno da se tuku. Ljude nek ostave na miru.

Avatar Malo_vitra
Malo_vitra
08:56 24.02.2023.

Da nema Rusa, trebalo bi ih izmislit. Rusi se bore za slobodu slobodnog svijeta od američke hegemonije i Novog svjetskog poretka Klausa Schwaba. Nećete nas više cijepit i maltretirat zločinačkom zelenom agendom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije