Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabrani rekli 'ne'

Švicarci ipak protiv strožih mjera za pušače

'20.01.2011., Zagreb - Pusenje E - Cigarete. Elektronska cigareta izgleda isto ili slicno kao i obicna cigareta, ali u njoj nema  sastojaka kao sto su katran, ugljicni monoksid i stotine drugih, vec s
'Davor Puklavec/PIXSELL'
24.09.2012.
u 14:33

Time je okončana inicijativa uvođenja potpune zabrane pušenja u zatvorenim prostorima

Čak 65,4 posto švicarskih birača ne podupire provođenje strožeg antipušačkog zakona. Rezultati su to referenduma na kojem se u nedjelju izjasnilo 42 posto birača.

Time je okončana inicijativa uvođenja potpune zabrane pušenja u zatvorenim prostorima te su potvrđena istraživanja javnog mijenja koja su govorila u prilog dobivenim rezultatima.

Od ukupno 26 kantona njih osam, uključujući ženevski, imaju uvedenu opću zabranu pušenja u restoranima ili barovima. U ostalim kantonima ograničenja variraju, no u većini se dopuštaju prostorije za pušenje.

>>Švicarci se izjašnjavaju o potpunoj zabrani pušenja u restoranima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije