Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nalaz obdukcije

Svećeniku stalo srce, a rođakinja mu umrla od dehidracije i iscrpljenosti

Potpićan smrt
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/4
25.07.2015.
u 15:09

Zastoj rada srca uzrok je smrti velečasnog Josipa Racana (76) čije je mrtvo tijelo pronađeno u petak rano poslijepodne u župnom stanu crkve Dobrog pastira u Potpićnu

Zastoj rada srca uzrok je smrti velečasnog  Josipa Racana (76) čije je mrtvo tijelo pronađeno u petak rano poslijepodne u župnom stanu crkve  Dobrog pastira u Potpićnu, potvrdila je obdukcija u subotu obavljena u Općoj bolnici Pula.

Svećenikova rođakinja, 88-godišnja žena čije je mrtvo tijelo pronađeno istoga dana u župnom stanu, u kuhinji, preminula je usljed dehidracije i iscrpljenosti.  

Tijela svećenika, inače župnika župe Sv. Bartula apostola u Tupljaku i rektora crkve Dobrog pastira u Potpićnu, i njegove rođakinje o kojoj je brinuo otkako je u invalidskim kolicima, pronađena su nakon što je župnik Antun Kurelović iz Pićna, koji je obaviješten da Racana nitko nije vidio dva dana otkako je služio misu u Tupljaku i nije mu se javljao na telefon, u petak ujutro došao u Potpićan kako bi provjerio što je s njim.

Kako mu nitko nije otvarao vrata, pozvana je policija, a kad su ušli stan zatekli su dva beživotna tijela po čijem se stanju moglo zaključiti da su svećenik i njegova rođakinja umrli prije nekoliko dana.

>> U crkvi pronađena tijela velečasnog i njegove sestre

Komentara 12

Avatar fijolica
fijolica
18:47 25.07.2015.

Neki komentatori su zaista iskazali dubinu svoje mržnje, pameti i plitkosti.

BA
bakulušić
16:37 25.07.2015.

Crkva je crkva, župni stan je župni stan. Sestra je sestra i nije rođakinja. Sve se to uči u osnovnoj školi. Kad ja, pišući komentar, napravim gramatičku ili pravopisnu grešku, javi se sto mudraca da me isprave. Ovdje se ne javljaju ni lektori, ni korektori nj mudraci.

SO
Sos
15:25 25.07.2015.

Komunisticki uvidjaj!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije