Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEMPERATURE -12°C
Povratak na članak

Sve žešći napadi u Ukrajini: U granatiranju Rusa poginulo četvero, ranjeni deseci civila

Eksplozije su danas odjeknule i u gradovima Dnjipro, Krivi Rih i Hmjelnitski, gdje su najmanje tri osobe poginule

Komentari 5

PM
Pionir_Mali
13:50 08.01.2024.

Britanci pišu:Rusija je ukrosima uništila sve osim dva NASAMS-a i još dva sustava Patriot u Kijevu .

VL
XA
xaron
22:25 08.01.2024.

…poginule 3 osobe.. U Gazi svaki dan gine do 100 osoba a to se smatra velikim gubitkom ?

VL
SE
Serengeti
16:07 08.01.2024.

Zanimljivo da se ne piše ništa o napadu Ukrajinaca na bolnicu u Donjecku. Snimke napada svi mogu vidjeti na društvenim mrežama. Još nema službenog izvješća o žrtvama. Sa druge strane na ovom članku je izravno uključena vijest sa X kanala "Visegrad 24". Vodeće zapadne medijske kuće se već prozivale taj kanal da objavljuju lažne vijesti npr. onu da je Leonardo DiCaprio donirao 10 milijuna dolara Ukrajini.

VL
KR
Krug
21:15 08.01.2024.

A ja mislio da je Rusima nestalo raketa i municije prije godinu dana. Kako sada to? Gdje su ti svi zapadni analitičari sada?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.