Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
intervju Iva Šušković

Vođa štrajkaša: Ne štrajkamo samo zbog plaća nego zbog toga do čega je dovelo pitanje malih plaća

15.07.2023.
u 07:03

Državni službenici i namještenici na sudovima i u državnim odvjetništvima ušli su među najduže štrajkaše u Hrvatskoj. O razlozima štrajka i zašto tako dugo traje, ali i o mogućem izlazu iz, kako izgleda, slijepe ulice u kojoj su se našli, razgovarali smo s predsjednicom Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika

Komentara 32

DU
Deleted user
07:19 15.07.2023.

Dobili su od prošlog mjeseca 100 eura povišice i 300 eura regresa, s planom daljnjeg povećanja s krajem godine. Moj jednostavan ostavinski postupak čeka na sudu već sedmu godinu da se donese bilo kakvo rješenje. Moj im je savjet da se radije late posla jer građani nisu zadovoljni njihovim radom nimalo.

MA
Maliodpalube
08:10 15.07.2023.

Ja bih svima želio veće plaće, ali nitko te ne tjera da radiš na poslu na kojem nisi zadovoljan. Promijenite posao ako mislite da zaslužujete više. Zaposlite se kod privatnika ili otvorite neki obrt pa se dokažite svojim znanjem da zaslužujete više. Nije da te netko tjera raditi u državnoj službi..

Avatar votum
votum
07:17 15.07.2023.

Heh, gospođa izvlači tešku artiljeriju. Kako bi tek dobro bilo da su poznati po velikom broju lgbt zaposlenica umjesto po lijenosti. To bi bio adut!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije