Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALO SRIJEMSKO SELO
Povratak na članak

'Sve smo obnovili, školu vrtić, crkvu, ceste... Nedostaje samo posla, mladi će otići'

Selo koje je pretrpjelo jedan od najvećih zločina danas je potpuno uređeno, ali suočava se s istim problemom kao i veći dio Slavonije

Komentari 8

NE
Neo001
15:25 04.02.2019.

Nekada se govorilo da na mladima svijet ostaje, a što smo mi to odgojili ? Slali smo djecu na studije magle, samo da ne moraju raditi. Do 40te su pod maminim skutevima, na teret roditeljima. Ništa im se ne isplati raditi.

VL
IN
inalog
15:28 04.02.2019.

Cuj samo nema posla?! Pa to nije "samo". Bez posla dzaba ti sve ostalo.

VL
OL
Oldmarinero
14:43 04.02.2019.

Imate državu, crkvu, HDZ, ej pa što biste htjeli.

VL
BA
ban
16:41 04.02.2019.

opcenito gledano za cijelu zemlju, tada se po svaku cijenu islo na skolovanja, jer je rad bio potcjenjen i izbjegavao se. mnogo je skola napravljeno prije svega radi zaposljavanja skolovanih. pasivnost duboko usla u svijest radnika, mnogi od nekog drugogdrugog ocekuju pomoc, traze veze, bjeze u inozemstvo. sve se tako manje-vise produzilo do danas. tu nije doslo do promjene. ...i sve to ukazuje da je mladima potrebna promjena u razmisljanju, pomoc na startu, novcana makar i minimalna, zatim informacijska . potreban je bjeg iz pasivnosti. nepregledan je broj raznih zanimanja, raznih mogucnosti...vjerovali ili ne, lakse je postat milijunas u domovini nego li u tudjini. zato, krenimo odmah...preprodajmo robu na vasaru, rezimo meso na coskove, pecimo i prodajimo na svim mogucim okupljalistima... nadam se da je toliko nekima za pocetak sasvim dovoljno...e pa sretno!

VL
SN
SNV
14:36 04.02.2019.

Nema tu života..gdje je HDZ tu pomoći nema

VL
BL
bottom_line
14:34 04.02.2019.

eu vam nikada neće dati da obnovite bilo koju vrstu realnog gospodrastva. samo infrastruktra za život konobara, sobarica i čistačica. realno gospodarstvo je negdje drugdje, tamo gdje vam mladi odlaze..

VL
Avatar rijetko kulturan
rijetko kulturan
14:50 04.02.2019.

Treba izaći iz EU, samo zlo siju! Što imamo od EU?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.