Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZVIJESTIO MINISTRE

Ramljak u Beogradu smireno: Sve su plaće isplaćene i obveze Srbiji

Ante Ramljak
Patrik Macek/PIXSELL
17.05.2017.
u 17:09

Ramljak je priopćio da su kompanije u Srbiji platile sve obveze prema državi, da su plaće isplaćene i da se potraživanja dobavljača uredno isplaćuju

Izvanredni povjerenik Agrokora Ante Ramljak danas boravi u Beogradu gdje se je  susreo s čelnicima Agrokorovih kompanija u Srbiji te predstavnicima u Vladi Srbije kako bi ih izvijestio o situaciji kompanije u Srbiji i poduzetim mjerama u Hrvatskoj.

Imao je sastanke  s menadžmentom Mercatora Srbije, Frikoma, Dijamanta i Mg Mivele. Tijekom dana sastao se je i  s potpredsjednikom Vlade Srbije i ministrom turizma, trgovine i telekomunikacija Rasimom Ljajićem, ministrom poljoprivrede i zaštite životne sredine Branislavom Nadimovićem i predsjednikom Privredne komore Srbije Markom Ćadežom.

Ramljak je priopćio da su kompanije u Srbiji platile sve obveze prema državi, da su plaće isplaćene i da se potraživanja dobavljača uredno isplaćuju. Obavijestio ih je i o daljnjem procesu restrukturiranja Agrokora u kojem je naglasak na stabilizaciji situacije i redovnom poslovanju, kao i zadržavanju radnih mjesta u Hrvatskoj i regiji. 

Ministri Ljajić i Nedimović obavijestili su Ramljaka o aktivnostima Vlade Republike Srbije u cilju održavanja stabilnosti poslovanja Agrokorovih kompanija u Srbiji, očuvanja radnih mjesta i zaštite interesa dobavljača.

Ramljak je istaknuo da se ide u pravcu normalizacije poslovanja Agrokorovih tvrtki u regiji te kako dobavljači u Srbiji i dalje mogu očekivati redovnu isplatu za isporučenu robu.

 

 

 

 

Komentara 20

RZ
Rocky.Zg
17:34 17.05.2017.

Ja bih rado napisao što mislim . Ali me onda uvijek blokiraju na par dana. Morati cu poceti pisati pozitivne komentare o nasem velikom lideru gosp Plenkovicu, pa mogu pisati koliko god zelim

RZ
Rocky.Zg
18:55 17.05.2017.

Srbija može biti mirna. Naš vjerodostojni lider se pametno upleo u problem, i riješio ga tako da ce sav Gazdin dug platiti hrvatski porezni obveznici. A Gazda ce se i dalje od dvorca do jahte voziti helikopterom.

DU
Deleted user
18:40 17.05.2017.

Ramljak je u Beograd odnio divnu vijest da će Hrvatski porezni obveznici platiti svu štetu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije