Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Savjetodavno tijelo

Dalić od Ramljaka traži nadopunu izvještaja o Agrokoru

Potpredsjednica Vlade Martina Dalić tražila hitno donošenje zakona kako bi se ograničilo prelijevanje krize na ostatak ekonomije
Igor Šoban/PIXSELL
16.05.2017.
u 20:10

Sastanku Savjetodavnog tijela prisustvovao je i izvanredni povjerenik Agrokora d.d. Ante Ramljak

Na danas održanom konstituirajućem sastanku Savjetodavnog tijela za Agrokor, osnovanog sukladno Zakonu o postupku izvanredne uprave u trgovačkim društvima od sistemskog značaja za Republiku Hrvatsku, potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta Martina Dalić imenovala je na prijedlog članova za predsjednicu ovog tijela Gordanu Deranju, priopćenjem su javili iz ministarstva. 

Sastanku Savjetodavnog tijela prisustvovao je i izvanredni povjerenik Agrokora d.d. Ante Ramljak, koji je prema Zakonu o postupku izvanredne uprave dužan svaki mjesec, do prihvaćanja nagodbe, podnositi Ministarstvu gospodarstva, Savjetodavnom tijelu, Trgovačkom sudu u Zagrebu i Vjerovničkom vijeću izvješće o gospodarskom i financijskom stanju Agrokora te o provedbi mjera predviđenih Zakonom o izvanrednoj upravi. 

Na sastanku je potpredsjednica Vlade Martina Dalić članove Savjetodavnog tijela obavijestila da je od izvanrednog povjerenika zatražila nadopunu prvog mjesečnog izvještaja, koji je članovima prezentiran, još detaljnijim podacima o gospodarskom i financijskom stanju u kojem je izvanredna uprava zatekla operativne kompanije u sustavu Agrokora te će nadopunjeni izvještaj biti tema sljedeće sjednice.

 

Komentara 5

DU
Deleted user
23:10 16.05.2017.

ha..ha..vidi pametnjakovicke..sve zna i vidi..koja banana..od drzave i ovakvi..sveznalica..

DU
Deleted user
23:12 16.05.2017.

ej dalicko..pola naroda i drzava..radi i zivi od crne ekonomije..kredita..laganja i kradje..a stas sad..

DU
Deleted user
23:15 16.05.2017.

dobro joj je..moze palamuditi koliko hoce..srica da zivi u komunistickoj drzavi..vani bi bila sritna ..raditi u wc..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije