Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NETOČNA IZVJEŠĆA

Hanfa: I dalje se neće trgovati dionicama Leda, Belja, Tiska, Jamnice, Zvijezde...

Agrokor
Antonio Bronic/REUTERS/PIXSELL
15.05.2017.
u 20:07

Tako se i dalje neće trgovati dionicama Leda, Belja, Tiska, PIK Vinkovci, Jamnice, Zvijezde, Žitnjaka i Vupika.

Upravno vijeće HANFA-e donijelo je na izvanrednoj sjednici odluku da se nastavlja obustava trgovanja dionicama Agrokorovih tvrtki na Zagrebačkoj burzi.

Do nedavne obustave došlo je nakon što su iz koncerna priopćili o mogućim nepravilnostima u financijskim izvješćima pa tako i dali na znanje da ona posljednja objavljena vjerojatno nisu točna. Tako se i dalje neće trgovati dionicama Leda, Belja, Tiska, PIK Vinkovci, Jamnice, Zvijezde, Žitnjaka i Vupika.

Komentara 2

ZA
zagabria1
22:03 15.05.2017.

Koga briga pa naša burza je ionkao sprdačina

ST
stefj
07:31 16.05.2017.

Hanfa je jako pogriješila što odmah nije reagirala kada su dionice Agrokora pale 10% i povukla ih s burze. Samim time je dozvolila urušavanje vrijednosti kompanije i samim time dodatno srušila rejting... Sam Agrokor je u gadnoj situaciji i pitanje što se može napraviti. Dobavljači su ograničili isporuke, samim time je drastično pao promet, nema zapošljavanja pred ljetnu sezonu, nema robe, a treba skupiti novce za plaće i dobavljače. Spirala smrti... Ramljak je tu u lošoj situaciji, s jedne strane Rusija, s druge dobavljači, a s treće mora voditi posao. Usredotočen je na Ruse i veće dobavljače, dok zapostavlja sam posao. No pitanje je koliko uopće po tom pitanju može napraviti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije