Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ZADRU

Sve ponovio i u policiji - Sin prijetio ocu: 'Ubit ću te i porazbijat ću i zapaliti kuću'

Policajac
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
29.04.2020.
u 18:44

Sucu istrage Županijskog suda u Zadru predloženo je određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti ponavljanja kaznenog djela - istakli su iz DORH-a.

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru ispitalo je privedenog 28-godišnjaka zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela protiv osobne slobode prijetnjom.

- Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 28-godišnjak 27. travnja 2020. u svojoj obiteljskoj kući u okolici Zadra; u cilju da ustraši svog oca; vrijeđao ga raznim pogrdnim riječima te mu govorio da će ga ubiti, kao i da će sve porazbijati i zapaliti kuću. Osnovano se sumnja da je osumnjičenik ponovio svoje prijetnje ocu i pred policijskim službenicima koje je oštećenik pozvao da spriječe osumnjičenikovo ponašanje, kao i da je iste prijetnje ponovio u službenim policijskim prostorijama. Osumnjičenikove riječi i postupanje izazvalo je kod oštećenika osjećaj straha, ugroženosti i nesigurnosti zbog bojazni da bi izrečene prijetnje mogle biti ostvarene. Sucu istrage Županijskog suda u Zadru predloženo je određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti ponavljanja kaznenog djela - istakli su iz DORH-a.

Ključne riječi

Komentara 2

NL
ne__lupetaj
22:18 29.04.2020.

Kuče ili pas, a kuća je objekat za stanovanje. Sin je sazrio za ludaru.

FT
fra.tetka
19:24 29.04.2020.

Zapalit ću vam kuču! Šta će da bude s kučom? Zapalit ću je. Slušaj ti razbojniče,ako samo još jednom spomeneš našu kuču krvi ću da ti se napijem!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije