Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO KAD BALON POČNE PUCATI?

Nekretnine su sve nepriuštivije većini, sve veći kapital manjini: Hoće li Hrvatska izbjeći posljedice

09.12.2023.
u 19:01

Kad se pojavi pretjeran rast cijena nekretnina u vrlo kratkom razdoblju, izgledno je 'puknuće balona', a posljedice su obično pogubne. Hoće li Hrvatska to izbjeći?

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Blokiran
Blokiran
19:20 09.12.2023.

Da se vrati zakon o porjeklu imovine "slika" bi se okrenula!

NA
not_a_robot
19:11 09.12.2023.

Zbog čega stanovita Mateja Ribičić sa takozvane HTV u vijestima o puštanju BBB u Grčkoj spominje kako su se iz zatvora uputili u hrvatsku ambasadu? Otkada to Hrvatska ima ambasade? Do sada smo imali veleposlanstva.

Avatar Centurion
Centurion
21:20 09.12.2023.

Ove zgrade upitne kvalitete, niču kao gljive. A kad strese?! Siporeks blok AKCIJA! Prizemna kućica u selu i mir dovijeka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije