Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dilanje na korčuli

'Sve je počelo jer je političarka htjela prikupiti poene u javnosti'

cvitanovic
Arhiva VL/Nino Strmotić
21.05.2010.
u 15:15

Branitelj smatra da je Cvikov brat Mirjan upetljan zbog prozivki Ruže Tomašić. Presuda bi mogla biti donesena u srijedu.

SPLIT - Završnim riječima Vinka Ljubičića, branitelja Mirjana Cvitanovića, nastavljeno je suđenje Jakši Cvitanoviću Cviku i njegovoj ekipi zbog dilanja heroina na Korčuli. On smatra da je Mirjan upetljan zbog prozivki Ruže Tomašić.

- Sve je počelo nakon napada političarke koja je sebi htjela prikupiti poene u javnosti. Prvookrivljeni napušta otok, a sustav se obrušava na njemu najbližeg - Mirjana. Po optužnici ispada da je dnevno po otoku kolalo 32 grama heroina, pa kako je onda moguće da nema ni jednog zaplijenjenog grama, a ni pouzdanog svjedoka koji je vidio drogu. Gdje su eksploziv, oružje i novac zločinačke organizacije - pita se odvjetnik.

Optužbe Želite Tomić motivirane su izbjegavanjem vlastita procesuiranja, a Petra Gugić se osvećuje, kazao je tražeći oslobađajuću presudu. Iz pritvora izlaze Darko Cetinić i Milan Trifković.

Presuda bi mogla biti donesena u srijedu.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
15:42 21.05.2010.

Sve je počelo nakon napada političarke koja je sebi htjela prikupiti poene u javnosti..moglo bi biti tako..blebeču svasta a uskok i policija čitaju to zutilo i pripremaju optuznice..ta zena je rekla i da mnogi sabornici dilaju drogu ali nikad nijee rekla imena??? svasta si ti politički luđaci dopustaju...stvarno..gdje je droga,oruzje i svjedoci ..ovo je suplje kao i postupak prema Zagorcu...

SA
samar
15:45 21.05.2010.

Pošaljite ga u Singapur da mu se sudi. Jer HRV izdajničko pravosudje će ga pustiti kako bih on mogao i dalje dilati (ostvarivati demokratsko pravo u HR) i trovati mladost Hrvatsku. Kada Sotona nije znao više što bi, izmislio je heroin i EU. Ajde teta Jaco reagiraj i ti Joco isto predsjedniče Hrvatske. Znate li samo koliko mladosti nam vapi za pomoću i dnevno su na iglama sotone zvane heroin, sjetite li se kada toga ili i dalje stojite na top.dnevnicima, pederima u Ustavu, poglavljima EUa, trubama L Amstronga, ratu u Afganistanu i retorici jeli Jaca ili Jadra. Ako ne shvaćate ozbiljnost heroina, kokaina i oružja... onda i vama želim da se nafiksate i postanete ovisnici ali i da nosite pistolj ispod jakne kako bi obranili \'\'svoja demokratska\'\' prava u skladu sa Ustavom HRV. @jura911 dobro veliš !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije