136 10°C
  • Deleted user:

    o sarolikosti evrope u svakom pogledu moze se pisati beskonacno dugo..... .....ali to nema nikakova smisla niti koristi za hrvate ...vodeci politicari bi morali raditi za ono za sto su predplaceni a ne povoditi se osobnim interesima i koruptivnim mehanizma ... prikaži još!ma koje itekako koriste ....ovo sto ste napisali je puka ispuna novinskog stupca..

  • stefj:

    Možda samo da se osvrnemo na gore navedenu Švedsku i koja pravila tamo vrijede, pa to probajmo preslikati na Hrvatsku... Znači prvo ukinimo minimalac, pa onda moramo ukinuti ograničenje prekovremenog rada i na kraju treba ukinuti hrpu državnih propisa koji ... prikaži još! se miješaju u odnose radnika i poslodavca. Onda jako, jako bitna stvar: provesti vaučerizaciju školstva i zdravstva... Hrvati rade u prosjeku 9 godina manje od Šveđana (nije 10), dvostruko manje rade nedjeljom od njih i imamo najkraći radni tjedan u EU (prema prosjeku zaposlenih na puno radno vrijeme)... Nije Ribič blesav kada ne želi prepisati ZOR iz niti jedne druge zemlje EU-a. Mi smo jedina zemlja gdje se štiti radno mjesto, a ne radnik, gdje je forma ispred sadržaja i gdje je neradnik zaštićeniji od radnika...

  • wwwcro:

    Tko radi 30 godina??? Pa ljudi su na birou za zapošljavanje i po 20-30 godina!!! Do svoje četrdesete ili pedesete godine života. Rijetko je tko na birou samo 10-ak godina. Samo HDZ SDP uhljebi mogu stalno raditi i prehranjivati obitelj!!!

Još iz rubrike Vijesti

Ivica Dačić
HISTERIJA

Dačić kritizira Hrvatsku zbog reagiranja na najavljeno sudjelovanje Vučića na kongresu EPP-a

Ilustracija
isplaćivao pozajmice

Sin bivšeg župana Ivana Šprlje osumnjičen za pronevjeru preko 6,9 milijuna kuna

Pablo Iglesias i Pedro Sanchez
Sklapaju lijevu Vladu

Španjolska spremna za prvu koaliciju od uvođenja demokracije