Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
147 23°C
  • sveznam1:

    Svaljek zalosno je da ljudi koji upravljaju gradom i kite se titulama i enormnim diplomama,a poseduju vrlo malo znanja..ako gradonacelnik ima "siroke" ovlasti sto to znaci?Da nije gradonacelnik vec premijer kralj ukratko tiranin..ocito netko tko on nije shvatio da je ... prikaži još! gradonacelnik pocasna titula a ne vladajuca te se maximalno zloupotrebilo polozaj gradonacelnika..da je pravosude na razini ne bi se raspravljalo je ili nije..vec da zlouptrebnio je plozaj i zavrsesna a ne da se oko kriminala stvaraju sage i filozofije..

  • pogledudaljinu:

    Kardinalna greska sdp-a je bila kada su podrzali Mrak Taritas za gradonacelnicu umjesto nezavisnu Svaljek. Gradjani bi sigurno birali Svaljek koja je unatoc tome osvojila respektabilan broj glasova. Steta, jer sigurno bi grad bolje vodila dr.sc.ekonomije nego netko tko je ... prikaži još! citav svoj zivot napredovao iskljucivo po politickom kljucu, dakle profesionalni uhljeb.

  • De der:

    Mnoga, mnoga radna mjesta zauzimaju nestručna lica koja su preko partijske veze i kumstava došli do radnog mjesta za koje nemaju potrebnu kvalifikaciju, često kupljenu diplomu. To je gospođa Švaljek dobro uočila i ispravila. A što i kako dalje kad ... prikaži još! se vlast i sudstvo na drugim razinama nije kadro suočiti sa mafijom, partijskim vezama i raznim banditskim kumstvima. Mladi će nam i dalje odlaziti, državu će premrežiti mafija, korupcija, nepotizam, namještaljke, prevare, bezvlašće i kriminal. Pojedinci dolaze na vlast da bi protuzakonito mogli raditi, obogatiti se ne obazirući se na narod, svoj ugled, propise i zakon. To im često i uspjeva jer mafija mafiju štiti od progona. Pogotovu se u Hrvatskoj ističe kradeze mafija koja je opustošila državu. Uvijek nanovu afere a ja mislim da se otkrilo samo jedan mali dio kriminala od rata do danas.

Još iz rubrike Vijesti

Bez imalo srama

Više je to neće tražiti: Zamolili je da stavi masku na lice, ona zgrozila postupkom

Sarajevo: Potpisivanje sporazuma o finaciranju izgradnje druge dionice autoceste na Koridoru Vc
Kredit MMF-a

Nakon mjesec i pol svađanja, u BiH dogovorena podjela kredita od 330 milijuna eura

DORH
Demantirali premijera?

Reagirali na curenje informacija: DORH i USKOK nisu izvor objavljenih informacija