Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Suze trudne optuženice i policajca iza zatvorenih vrata

02.04.2009.
u 20:00

ZAGREB – Ivana M., koja je prije nekoliko godina optužila tada policijskog inspektora Novicu Bogdanovića da ju je silovao, iznosila je obranu iza zatvorenih vrata u Općinskom kaznenom sudu, na kojem joj se sudi da je lažno prijavila Bogdanovića za silovanje. Trudna optuženica u pratnji oca čekala je ročište na sudskom hodniku očiju punih suza, a kada je rasprava počela, zamolila je sutkinju da se isključi javnost jer da inače neće moći svjedočiti pred novinarima.

Nakon toga suze su se pojavile i u očima Bogdanovića, koji se drhtavim glasom usprotivio njezinu zahtjevu za isključenje javnosti: – Ja sam bio žrtva u medijima. Ona je to sve htjela... (aludirao je na njezine izjave u medijima da ju je silovao). Uništila mi je život, karijeru, a sada traži da u sudnici ne bude novinara. No, sutkinja Maja Štampar-Stipić isključila je javnost s rasprave zbog zaštite osobnog i obiteljskog života optužene.

Podsjećamo, protiv Bogdanovića su odbačene optužbe za silovanje jer je tužiteljstvo nakon iskaza oštećene odustalo od progona.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije