Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVONSKI BROD

Suvozač u prevrtanju vozila ispao i zadobio ozljede opasne po život

prometna (1)
Ivica Galović/Pixsell
31.10.2010.
u 12:01

Alkoholiziranost vozačice peugeota uzrok teške nesreće u Gromačniku kod Slavonskog Brod

Teške po život opasne ozljede zadobio je 22-dvogodišnji I.K. suvozač u osobnom automobilu peugeot 307 slavonskobrodskih registarskih oznaka u prometnoj nesreći koja se u nedjelju oko 6.20 sati dogodila u Gromačniku, zapadno od Slavonskog Broda.

Uzrok nesreći je prebrza vožnja, a uslijed alkoholiziranosti vozačice D.M.(22), koja je na posve ravnoj cesti izgubila nadzor nad upravljačem peugeota i u punoj brzini sa kolnika sletjela u odvodni kanal, gdje je desnim prednjim kotačima udarila u cijev betonskog kolnog ulaza, a potom je automobil od siline udara preletio preko kolnog ulaza i nakon pedesetak metara prevrnuo se na krov.

Tijekom prevrtanja suvpzač I.K. je ispao iz vozila i pritom zadobio teške ozljede, pa se liječnici u brodskoj Općoj bolnici bore za njegov život. Vozačica D.M. je u prevrtanju također ozlijeđena, ali joj život nije ugrožen. Alkotestom joj je u krvi izmjereno 1,22 promila.

Očevici govore da su prvo čuli strašan udarac, a potom vidjeli mladića da leži na cesti, dok se vozačica uspjela iz vozila izvući van kroz peta vrata jer je prednji dio automobila bio posve uništen

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije