Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenadni napad
Povratak na članak

Susjedov vučjak joj iz čista mira zario zube u glavu i vrat

Jedan od ugriza njemačkog ovčara mogao je biti koban po 66-godišnju Anu Bockovac jer je zavšio tek na centimetar od arterije

Komentari 4

OB
-obrisani-
21:03 15.04.2010.

Zao mi je zene ali nevjerujem da nije znala da joj susjed ima te pse .Sama si je kriva!

VL
BO
boškobuha
00:06 16.04.2010.

normalna stvar....mogla je viknut il sta,a ne sama trcat po tuđem dvorištu gdje zna da imaju psa...drugi put ce bolje pazit...a vi si nađite esta bolje za pisat, a ne ovakva sranja...jos cete pocet pisat tko je kome krao trešnje ...užas

VL
CI
cile1977
12:45 16.04.2010.

Pa kako bez razloga - uletila trčeći i vrišteći za kokoškom u njegovo dvorište - pa što je pas trebao napraviti?

VL
SV
svrsishodnost
20:23 16.04.2010.

Baba je reagirala instiktivno, baš kao i pas. Dobro je završilo, a baba će drugi puta valjda razmišljati prije no što uđe bez najave u tuđe dvorište.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.