Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenadni napad

Susjedov vučjak joj iz čista mira zario zube u glavu i vrat

'15.04.2010,viljevo,njemacki ovcar napao i izgrizao susjedu koja je usla u njegovo dvoriste da bi vratila pobjeglu kokos,franjo kovac vlasnik njemackog ovcara. Photo: Davor Javorovic/PIXSELL'
'Davor Javorovic/PIXSELL'
15.04.2010.
u 20:58

Jedan od ugriza njemačkog ovčara mogao je biti koban po 66-godišnju Anu Bockovac jer je zavšio tek na centimetar od arterije

Ana Bockovac (66) iz Viljeva nedaleko od Donjeg Miholjca s teškim je ozljedama završila u Općoj županijskoj bolnici u Našicama nakon što ju je u srijedu oko 18 sati izgrizao susjedov pas.

Žena je, naime, iz svoga dvorišta u Ulici braće Radića potrčala za kokoši koja je pobjegla u susjedovo. Dok ju je tražila ispod drvene građe gdje se pernata životinja zavukla na nju je skočio trogodišnji njemački ovčar Garo te ju počeo gristi po ramenima i licu, a naposlijetku ju je čvrsto uhvatio za vrat i počeo gušiti. Žena je vrištala, a njezine muke zaustavio je sam vlasnik trogodišnjeg Gare.

– Čuo sam jaukanje i odmah sam zazviždao, a Garo je dotrčao do mene i sjeo na pod. Tada sam shvatio da je napao susjedu koja je bila u našem dvorištu. Vikala je da ju je pas izgrizao, a mi smo odmah zvali hitnu pomoć koja ju je odvezla u bolnicu – ispričao nam je vlasnik njemačkog ovčara Franjo Kovač (64).

Dodaje kako je Garo inače miran i poslušan pas te da nikada nisu imali problema s njim jer je umiljat i voli ljude.

– Strašno mi je žao zbog toga što se dogodilo. Garo je stalno na lancu kao i njegova majka, a jučer sam ga pustio da pojede ostatke od kolinja jer smo baš taj dan klali svinje. To se dogodilo u nekoliko trenutaka. Jeo je crijeva sa poda i odjednom nestao. Uočio je susjedu i valjda je pomislio da je ugrožen pošto je bila u našem dvorištu - rekao nam je Franjo Kovač.

Kako doznajemo, jedan od ugriza njemačkog ovčara mogao je biti i smrtonosan za 66-godišnju ženu jer ju je zubima zahvatio tek centimetar od arterije.

Srećom, žena se dobro oporavlja u našičkoj bolnici gdje je smještena na odjelu kirurgije i izvan životne je opasnosti.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
21:03 15.04.2010.

Zao mi je zene ali nevjerujem da nije znala da joj susjed ima te pse .Sama si je kriva!

BO
boškobuha
00:06 16.04.2010.

normalna stvar....mogla je viknut il sta,a ne sama trcat po tuđem dvorištu gdje zna da imaju psa...drugi put ce bolje pazit...a vi si nađite esta bolje za pisat, a ne ovakva sranja...jos cete pocet pisat tko je kome krao trešnje ...užas

CI
cile1977
12:45 16.04.2010.

Pa kako bez razloga - uletila trčeći i vrišteći za kokoškom u njegovo dvorište - pa što je pas trebao napraviti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije