Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šok u karlovačkom naselju

Susjedi nestalog Hrvata: 'Nikome nije rekao da ide u rat u Ukrajinu, već na rad u Njemačku'

17.10.2023.
u 14:12

Svi s kojima smo razgovarali opisuju Tomislava kao dragu, povučenu osobu, komunikativnu, ali nenametljivu, osobu koja nikada niti sa kime nije imala problema, nesklonom ikakvim sukobima.

Komentara 8

DU
Deleted user
14:44 17.10.2023.

Počivao u miru. No iako je hvalevrijedno što je otišao pomoći Ukrajinskom narodu u obrani svoje slobode mislim da je kroz povijest previše Hrvata ginulo za tuđe države i interese.

SI
sigmundfreud
18:44 17.10.2023.

Malo nas je da bi ginuli za tuđe interese. Ukrajina je zemlja koja je trebala naoružati i dići i 5 milijuna vojnika s obzirom na broj stanovnika i vojnu industriju naslijeđeni iz Sovjetskog Saveza.

Avatar Behemot
Behemot
01:00 18.10.2023.

Tomislav Tkalac (34) iz Duge Rese prije oko dva tjedna nestao je na području Ukrajine. Njegovi prijatelji kažu nam da je bio "rođeni vojnik", da je izgledalo kao da se cijeli život priprema za rat jer je sav bio u "oružju, uniformama, vojnoj taktici i obuci"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije