Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika Veternička

Supruzi Ivana Korade ustrijelili dvije košute i jelena lopatara

jeleni (1)
Foto: Mladen Mandić
1/3
Autori: sv, mlm
22.11.2010.
u 11:17

U priopćenju iz Policijske uprave krapinsko-zagorske kaže se da je netko između 12. i 21. studenog oštetio ulazna vrata u ograđeni prostor ribnjaka i nepoznatim vatrenim oružjem ustrijelio divljač.

Ljiljani Korade, supruzi Ivana Korade, u Velikoj Veterničkoj netko je ustrijelio dvije košute i jelena lopatara. U priopćenju iz Policijske uprave krapinsko-zagorske kaže se da je netko između 12. i 21. studenog oštetio ulazna vrata u ograđeni prostor ribnjaka i nepoznatim vatrenim oružjem ustrijelio divljač. Šteta je veća od deset tisuća kuna.

Slične probleme, kada je također intervenirala policija, obitelj Ivana Korade imala je već u siječnju ove godine.

Komentara 4

RA
rasim
11:41 22.11.2010.

to je onaj Ivan Korade, covjek koji je zasluzio sva ona odlikovanja? onaj naš mili general!? baš mi je žao, evo gledam u svoje dvorište, nemam niti jednu košutu, zato što nisam zasluzan u ratu bio. e da sam bioo pametan, pa sluzio Hrvatskoj kao što je to bio gosn.Korade i gosn. Zagorec ili mozda lizo jaja starom Njofri, imao bi i ja. ali imam k.....

DA
DarzaJ
18:46 22.11.2010.

Šteta životinja. Evo i ja gledam po svom dvorištu, niti kod mene ne šetaju jeleni.

MI
mix1
20:34 22.11.2010.

kak su došli tak su i otišli a ja ih nemam pa nikome ništ

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije