Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'KAO IZ HOROR FILMA'

Sumnjivi muškarac u Njemačkoj prepao prolaznike, policija objasnila: 'Nema razloga za strah'

Large-scale police operation at school in Traunstein, Bavaria
Felix Hörhager/DPA
09.05.2023.
u 14:41

Iz policije su se ubrzo oglasili o samoj prijavi i kazali da građani strahuju od nečeg potpuno bespotrebno

Na području bavarskog grada Traunsteina u subotu poslije podne prolaznici su obavijestili policiju o kretanju starijeg čovjeka sa šeširom, šalom i “horor maskom”. Čovjek se kretao ulicom Maximilianstraße.

Naime, prolaznici su na ulici uočili starijeg muškarca koji je usprkos toplom vremenu po ulici nosio kapu, šal i masku. Policija je prilikom dojave upitala prolaznike o kakvoj maski je riječ, a oni su je opisali kao "masku iz horor filma". Prolaznici su iz straha krenuli su za osumnjičenikom i uspjeli vidjeti kako je na Karl-Theodor-Platzu sjeo u automobil i odvezao se. Također, zapisali su registarske tablice i javili policiji koja je brzo pronašla sumnjivca. 

Iz policije su se ubrzo oglasili o samoj prijavi i kazali da građani strahuju od nečeg potpuno bespotrebnog. Čovjek je prilikom iskaza policiji kazao: "Ja sam star čovjek i to je moje lice", prenosi portal Fenix magazin izjavu policije. Prema izvješću policije, stariji muškarac nije nosio masku, a njegovo ponašanje ni na koji način nije kažnjivo. 

>> VIDEO Masovni prosvjed u Beogradu: 'Djecu su ubili prijatelji, odakle njima oružje?'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije