Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
apsurdi pravosuđa
Povratak na članak

Sumnjiče se da su zajedno počinili djela, Bandiću mjere opreza ukinute, Bulumu ne

Sudac istrage smatrao je da su Bulumu mjere opreza određene kao uvjeti jamstva kojim mu je zamijenjen istražni zatvor

Komentari 7

DU
Deleted user
22:15 20.08.2015.

Zato svi umrezeni likovi vole reci onu poznatu''nek institucije rade svoj posao''' a one ga rade na nacin da uhvate lopova na par dana a potom ga puste, pa na kraju nerade u biti nista tj. samo trose nase novce poreznih obveznika u kasnijim protutuzbama, u biti svi zajedno i institucije i kriminalci jos jednom zajednici ispumpavaju nas novac, novac poreznih obveznika...

VL
OB
Objektivno...
07:38 21.08.2015.

Ima li EU ingerencije da napravi reviziju zatvorenog Poglavlja XXIII? Hrvatsko pravosuđe i na ovom primjeru pokazuje svu svoju apsurdnost. To je zatvoreni sustav koji sam sebe štiti i nemoguće je izbaciti kukolj iz žita. Sudac koji pokuša pošteno suditi nailazi na limite svoje karijere... Kada će se udružiti nekoliko Gudelja i Kolakušića kako bi se napravila katarza u hrvatskom pravosuđu?

VL
DU
Deleted user
06:37 21.08.2015.

Da floppy, tako to izgleda! Uhvate, pa puste, a ovaj i dalje radi gluposti, kao ovaj novi most. Imam osjećaj da su suci i uopće ta pravna lica umreženi kako kažeš, nedodirljivi! Po svemu sudeći, mi ćemo na kraju morati početi suditi prvo sucima, pa braniocima, a onda zločincima!

VL
TA
Tarzan123
08:56 21.08.2015.

Baš čudno kaj mu ne daju da i dalje "dela"...!?! A ovaj je tak' poštena faca...

VL
LA
LANA555
02:15 21.08.2015.

Miki sa svoim sarmom sve rajca.Sipa je kad pocne da blebece.

VL
RP
rpzagreb
16:31 23.08.2015.

Sramota za sve ljude u ovom gradu, sramota kakvo zakonodavstvo imamo - zato nam i je kako je. Prejadno i prestrašno kakvi ljudi su na vlasti. Pod hitno treba mijenjati ovlasti, zakone i sve povezano da se ovaj cirkus više zaustavi.

VL
GU
gustirna
21:40 20.08.2015.

Kako to da strucnjaci iz dorha i uskoka na sumnjice burazere milojica sto im podrakva vraca kredite za propali biznis....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.