Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasilna smrt

Užas u Osijeku: Policija sumnja na ubojstvo, uhićene tri osobe

Osijek: Pogrebno poduzeće odvozi tijelo nakon policijskog očevida u centru grada
Foto: Borna Jaksic/PIXSELL
1/8
17.10.2023.
u 14:37

Identitet još nije potvrđen, a vjeruje se kako je pokojnik sa šireg područja Osijeka, dakle nije nađen u blizini svoga doma

U Osijeku su danas ranije popodne uhićene tri osobe, doznaje Večernji list.

Podsjetimo, mrtvo tijelo muške osobe pronađeno je jutros u Osijeku, u Županijskoj ulici u samom središtu grada. Policija je alarmirana rano jutros. Sumnjalo se kako je riječ o nasilnoj smrti "u vidu kaznenog djela", što znači da se sumnja u ubojstvo. "Zaprimili smo jutros dojavu da je u centru grada, u jednom dvorištu, pronađeno beživotno tijelo muške osobe. U tijeku je očevid, prikupljaju se i izuzimaju tragovi koji će biti poslani na vještačenje u zagrebački Centar za kriminalistička vještačenja Ivan Vučetić. Tijelo pokojnika otpremljeno je na Odjel patologije u KBC Osijek radi utvrđivanja uzroka smrti", izvijestio je Miroslav Dasović, zamjenik županijskog državnog odvjetnika u Osijeku.

Identitet još nije potvrđen, a vjeruje se kako je pokojnik sa šireg područja Osijeka, dakle nije nađen u blizini svoga doma. Kako priča jedan stanar zgrade u čijem je dvorištu nađeno mrtvo tijelo, već se dulje vrijeme na tom prostoru okupljala skupina muškaraca srednjih godina, a navodno su i provalili u jedan dvorišni stan i u njemu povremeno boravili.

VIDEO Svjedok terorističkog napada u Bruxellesu: 'Rekli su: 'Bježi ako želiš ostati živ''

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije