Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Monstrum iz Gradačca

Sulejmanović bio upetljan i u pedofiliju? Ubojica još nije pokopan

Nermin
Foto: Instagram
1/5
31.08.2023.
u 10:28

Istražitelji su navodno pronašli fotografije maloljetne djece koje je Sulejmanović slao pojedinim osobama

Prošlo je 19 dana od stravičnog masakra u Gradačcu, kada je Nermin Sulejmanović ubio svoju nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović te Denisa i Đengiza Ondera, oca i sina, pa potom presudio sebi. Tijelo ubojice još nitko nije preuzeo i pokopao, nalazi se u hladnjači u Tuzli, piše Dnevni avaz. Nitko se još nije javio kako bi ga preuzeo. Njegov otac Fikret ranije je izjavio kako ne želi imati veze sa sinovim pokopom te da misli kako će Nermina ukopati njegovi "krimosi".

VEZANI ČLANCI:

Mediji u BIH donose i nove, šokantne informacije do kojih su došli istražitelji Federalne uprave policije. Kako navodi Avaz, tri istražitelja Odjela za cyber kriminal ove policijske agencije otkrila su u istrazi da je ubojica Sulejmanović bio umiješan u pedofiliju. Zaključeno je to, navodno, na temelju njegovog Facebook profila i računa na društvenim mrežama.

Prema informacijama ovog medija, istražitelji su pronašli fotografije maloljetne djece koje je Sulejmanović slao pojedinim osobama, a navodno je pri tome imao i tri suradnika, čije podatke pripadnici policijskih agencija već imaju.

Istraga je, kako iznose, pokazala da je Sulejmanović razmjenjivao fotografije djece 2019. godine, o čemu je obaviješten MUP Republike Srpske. Takve podatke poslala je Meta. Njegov profil je okarakteriziran kao profil koji dijelom sadrži pedofilski sadržaj, a o svemu je obaviješteno i tužiteljstvo Tuzlanskog kantona.

VIDEO: Nevjenčana supruga je četiri dana prije ubojstva tražila zabranu pristupa, sud ju je odbio

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije