Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA U TIJEKU

FOTO Masovna tučnjava ispred noćnog kluba u Splitu: Izbodene dvije osobe, još dvoje uhićenih

Foto: Veljko Martinović/Dalmatinski portal
1/10
26.12.2023.
u 11:05

Policija kaže da provode kriminalističko istraživanje u vezi s tim slučajem kako bi prikupili dokaze i utvrdili na koji način i zbog čega je nastala tučnjava u kojoj ima ozlijeđenih

Ozlijeđeni 29-godišnjak u masovnoj tučnjavi u klubu na Cankarjevoj poljani u središtu Splita izvan je životne opasnosti, no zadržan je na daljnjem liječenju na Klinici za kirurgiju splitskog KBC-a, a 37- godišnja žena ima lakše ozljede i puštena je kući, doznaje se u utorak u KBC-u Split. ​Taj se incident dogodio u utorak oko 6 sati u klubu u središtu grada kod Starog placa Hajduka. Tamo se, po riječima policije, sukobilo više osoba, a žena i muškarac ozlijeđeni su oštrim predmetom.

Uhićena su dva mladića i odvedena na kriminalističku obradu u policiju, a ozlijeđeni prevezeni kolima Hitne medicinske pomoći na Objedinjen hitni bolnički prijem splitskog KBC-a. ​Žena ima lakše tjelesne ozljede, reznu ranu u predjelu šake i prstiju ruke te je nakon kirurškog zbrinjavanja ozljede otpuštena na kućnu njegu.​ Muškarac ​koji je uboden u donje prsište​ je izvan životne opasnosti​. Nakon medicinske obrade ​je smješten na Kliniku za kirurgiju​, kazao je za Hinu pročelnik OHBP- a dr. Josip Krnić.

1/10

Policija kaže da provode kriminalističko istraživanje u vezi s tim slučajem kako bi prikupili dokaze i utvrdili na koji način i zbog čega je nastala tučnjava u kojoj ima ozlijeđenih. Još se uvijek ne zna je li pronađen oštri predmet kojim su ozlijeđeni žena i muškarac, kao ni o kojem je točno predmetu riječ.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar barba_barba
barba_barba
17:15 26.12.2023.

Split se od 1991 puno kambija

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
10:00 26.12.2023.

Grad slučaj.

Avatar Marko
Marko
12:00 26.12.2023.

Da bi bila masovna tučnjava potrebno je biti najmanje 2

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije