Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Galileo Galilei
Povratak na članak

Sudske rehabilitacije je teško donijeti

Podsjetimo, Galileo Galilei je tvrdio kako se Zemlja okreće oko Sunca, a ne obrnuto. Ivan Pavao II. je 3. srpnja 1981. utemeljio komisiju za izučavanje slučaja Galileja

Komentari 1

DU
Deleted user
13:53 12.06.2016.

"I te sudske rehabilitacije, kakvom bi se možda mogla nazvati ona Draži Mihajloviću pošto ju je izrekao jedan sudac srbijanskog Višeg suda, su zapravo političke."Clanak je poprilicno konfuzan, a posebno ovaj dio. Sudska rehabilitacija je ...sudska rehabilitacija. Sve ono stoto se dogadja oko nje je politika. Usporedbe radi, kako bi autor nazvao sudske rehabilitacije golootochana...politichkim?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.