Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastavak suđenja

Javnost isključena s dijela rasprave: Vještaci bi trebali utvrditi je li Komšić bio ubrojiv

David Komšić
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
05.03.2018.
u 09:55

Istodobno je sud odbio zahtjev obrane da se iz spisa kao nezakonit dokaz izdvoji pisano izvješće Mateje Babić, sudske savjetnice koja je sastavila izvješće o obiteljskim prilikama

Suđenje Davidu Komšiću, optuženom da je s 88 uboda nožem ubio bivšu trudnu djevojku Kristinu Krupljan treba biti nastavljeno iskazima vještaka psihologa i psihijatra. Oni bi trebali utvrditi je li Komšić u trenutku ubojstva bio ubrojiv jer njegova obrana tvrdi da nije.

Prema optužnici, Komšić je djevojku ubio motiviran osvetom i ljubomorom. Dogodilo se to lani u veljači u automobilu nesretne djevojke. Nakon toga Komšić je zvao sestričnu tražeći da dođe po njega. Odvezla ga je kući i pozvala mu oca, nakon čega su otišli na policiju, gdje je Komšić uhićen.

Komšićeva obrana tražila je i da se sa svjedočenja vještaka isključi javnost radi zaštite privatnosti Komšića. Tužiteljstvo se slaže s tim zahtjevom obrane.

Sud je taj prijedlog uvažio pa je javnost isključena s djela u kojem će iskazivati psihijatar i psiholog radi zaštite privatnosti Komšića, ali i žrtve.

Istodobno je sud odbio zahtjev obrane da se iz spisa kao nezakonit dokaz izdvoji pisano izvješće Mateje Babić, sudske savjetnice koja je sastavila izvješće o obiteljskim prilikama Komšića.

David Komšić
1/13
Ključne riječi

Komentara 23

LU
Lujo123
10:08 05.03.2018.

dao Bog da se s ovim vampirom spetlja kćer nekog suca ili sutkinje, dao Bog!!

SO
SoloHan
10:06 05.03.2018.

Koga briga što je nenormalan, zar je bilo tko ko ubije nekoga drugoga normalan, manite se tih ljevičarskih čunga lunga pizdarija, i neka netko uz pomoć mace od deset kila učini uslugu planeti, i oslobodi je dotičnog

Avatar Ivo Hrvatina
Ivo Hrvatina
10:58 05.03.2018.

Javnost isključena s dijela rasprave: Vještaci bi trebali utvrditi je li Komšić bio nevini hrvatski vitez uz Boga i domoljublje ili tek pravi hrvat koji ubija radi zabave, navike i kulture..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije