Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3.012 prijava trkačica

Sudionice dm ženske utrke osigurale više od 300.000 kuna za obnovu Odjela pedijatrije sisačke opće bolnice

Ženska utrka
dm
23.06.2021.
u 12:58

Uz donaciju sisačkoj općoj bolnici, dm će s više od 4 milijuna kuna podržati 32 projekta za pomoć potresom pogođenim područjima

Prva virtualna dm ženska utrka, posvećena obnovi Odjela pedijatrije Opće bolnice „dr. Ivo Pedišić“ u Sisku, održala se diljem Hrvatske u periodu od 14. do 20. lipnja.

Zahvaljujući 3.012 prijava trkačica za obnovu Odjela pedijatrije osigurana je donacija u iznosu od 301.200 kuna.

U znak zahvale svima koji su se pridružili utrci, dijelili fotografije i odlučili odvojiti svoje vrijeme kako bi podržali donaciju, dm će donirati 100 kuna po prijavi, odnosno maksimalni iznos donacije koji predviđa da je svaka trkačica pretrčala dionicu od 10 kilometara.

„U više od 30 gradova trčali smo kako bismo osigurali bolju skrb malim pacijentima Opće bolnice „dr. Ivo Pedišić“ u Sisku, a djelatnicima bolnice bolje uvjete rada.U ime dm-a zahvaljujem svim trkačicama što su omogućile nastavak dugogodišnje tradicije dm ženske utrke kojom smo deveti put skrenuli pozornost na važnost odgovornog odnosa prema zdravlju i zajednici“, izjavila je Gordana Picek, prokuristica i voditeljica resora Nabave i marketinga u dm-u.

U svakom segmentu poslovanja, dm se posebno posvećuje boljitku zajednice i podršci najosjetljivijim društvenim skupinama. Upravo zato, aktivnosti povodom 25. obljetnice poslovanja u Hrvatskoj, dm je usmjerio ka građanima Sisačko-moslavačke županije.

Uz donaciju sisačkoj općoj bolnici, dm će s više od 4 milijuna kuna podržati 32 projekta za pomoć potresom pogođenim područjima koja je odabrao u natječaju {ZAJEDNO} za Petrinju, Sisak i Glinu.

VIDEO U četvrtak vrhunac toplinskog vala: Za dvije regije izdano crveno upozorenje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije