Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLORABILA POLOŽAJ
Povratak na članak

Sud USKOK-u na doradu vratio optužnicu protiv Ana Marije Radić

Riječ je o aferi koja je prvotno obuhvaćala i Josipu Rimac, bivšu gradonačelnicu Knina i jednu od HDZ-ovih perjanica te njezinog supruga Danijela Rimca

Komentari 4

DU
Deleted user
08:43 11.03.2016.

Čudno kako se u ostalim slučajevima primjenjuje institut oduzimanja nezakonito stečene imovine, dobiti, robe i sl. Kad će (ako će) obitelj Rimac vratiti nezakonito stečeno vlasništvo nad nekretninama?

VL
DO
doktorica
19:44 11.03.2016.

ovo je vic,umjesto da se obje kazne,kažnjava se ova koja je Rimčevoj omogućila stan,a ova koja ga koristi ne?!

VL
SO
Soljženicin
14:09 10.03.2016.

u ustanovu s njima , tamo mozak brže radi, hrana je ,akro biotska, ljudi sličnoga svjetonazora i prošlosti, to je kao i kod drugova kovačnica revolucionara, ali revolucija ždere svoje ljude....

VL
LA
Laras
19:47 10.03.2016.

Jedini posao ovim medijima danas je na žalost briga o tuđim životima...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.